Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №297 від 22.06.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Софтбол

Втрачати нічого

Втрачати нічого

Рівненська жіноча софтбольна команда “Західний Вогонь” у плей-оф за п’яте місце чемпіонату України двічі поступилася на своєму полі кіровоградському “Колосу” - 23:26 (по ходу зустрічі наші дівчата перемагали - 14:7 та 11:20). аудитор

Третій матч у рамках міні-змагання рівнянки втішно виграли - 11:1. І все ж, перед туром-відповіддю у Кіровограді, що відбудеться наприкінці липня, наші софтболістки мають невеликі шанси на загальну перемогу.

Чемпіонат України із софтболу розпочався у квітні. Відбірковий раунд відбувся у Києві, де пройшов з’їзний тур. У столиці шість команд боролися за вихід до топ-четвірки. Переможці того міні-турніру зараз розігрують медалі першості. Змагання відбуваються за круговою системою, по три матчі вдома та на виїзді.

На жаль, підопічні Володимира Судимака задовільнилися лише турніром за п’яте-шосте місця у чемпіонаті, які й розігрують із кіровоградським клубом “Колос”.

- Команда, що зараз бореться із “Колосом”, вже стала чемпіоном України серед дівчат 1991 року народження, - розповідає наставник клубу Володимир Судимак. - Семеро гравців вже готуються до зборів національної збірної України, що пройдуть незабаром у Києві. Дівчата готуються до старту першості Європи серед кадетів 13-15 років, що наприкінці літа відбудеться у Чехії. А наприкінці вересня дівчата захищатимуть честь Рівненщини на Всеукраїнській спартакіаді.

Крім того, за словами Володимира Андрійовича, дівчата матимуть чудову нагоду відвідати софтбольний турнір у Німеччині. Змагання проходитимуть на американській військово-повітряній базі, поблизу міста Раммштайн. Такий досвід дуже необхідний для молодих спортсменок.

Нагадаємо, що пан Судимак тренує ще й чоловічу бейсбольну команду Рівного, яка також називається “Західний Вогонь”. Наразі цей клуб посідає другу позицію у турнірній таблиці дивізіону “Б”. Суперниками рівнян є команди зі Львова, Донецька та Сум.

22.06.2007Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 22.06.2007p. 
На головну сторінку