Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1124 від 21.06.2023p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Крем-суп з кабачків

Крем-суп з кабачків

На 4 порції: кабачки молоді – 1000 г; цибуля ріпчаста – 260 г (2 шт.); морква – 100 г (1 шт.); масло вершкове – 15 г; олія – 30 г; сир плавлений – 100 г; петрушка свіжа – 30 г; каррі – 1/2 ч. ложки; сіль – 1/4 ч. ложки; перець чорний мелений – 1/4 ч. ложки; вода – 1 л.

Овочі вимиваємо, обсушуємо. Кабачки обрізаємо по краях, не очищаючи, нарізаємо кубиками. Викладаємо в каструлю кабачки, заливаємо 1 л води, додаємо 1/4 ч. ложки солі, доводимо до кипіння і тримаємо хвилин 5-7.

Цибулю очищаємо, нарізаємо чвертькільцями. Моркву натираємо на великій тертці. У сковороді на середньому вогні розігріваємо вершкове масло та олію. Викладаємо в сковороду цибулю та моркву, смажимо, помішуючи, до золотистого кольору, приблизно 8-10 хвилин. Обсмажені овочі перекладаємо в каструлю, варимо ще 5 хвилин. Плавлений сир натираємо на великій тертці. Викладаємо сир у каструлю з овочами. Варимо помішуючи до розчинення сиру приблизно 7 хвилин.

Погружним блендером пробиваємо суп. Якщо на ваш смак суп вийшов густуватим, його можна розбавити вершками 10 % і знову довести до кипіння. У суп-пюре додаємо каррі та мелений перець, досолюємо за смаком.

21.06.2023



Рівне-Ракурс №10 від 21.06.2023p. 
На головну сторінку