Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1127 від 13.07.2023p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс економiки

Виплати на місці. На Рівненщині вдосконалюють соціальну сферу

Виплати на місці. На Рівненщині вдосконалюють соціальну сферу

Для понад 18 тисяч одержувачів соціальних допомог Дубенського району оформлення та отримання стали зручнішими та швидшими. Адже при управлінні соцзахисту Дубенської РДА запрацював відділ з виплати. З червня його функції передали від обласного центру з нарахування та здійснення соціальних виплат.

«Цей відділ став черговим на Рівненщині, де ми вдосконалюємо нарахування соціальних виплат. Це дуже зручно та у рази швидше, аніж раніше. Спеціалістам не потрібно щоразу їхати у Рівне. Тепер функції із нарахування виплат будуть децентралізовані. Вже подібні відділи працюють у Рівному та районі, Вараші, Дубно та Острозі. Разом з тим, хочу відмітити саме виплатний відділ при Дубенській РДА, адже тут працівники на чолі з начальником військової адміністрації доклали максимум зусиль для його облаштування», – розповіла заступниця голови ОДА Людмила Шатковська.

Під час робочого візиту на Дубенщину Людмила Шатковська разом із керівниками департаменту соцполітики ОДА та ГУ Національної соціальної сервісної служби у Рівненській області ознайомилися із роботою новоствореного відділу.

Так, при управлінні соцзахисту створили два відділи – виплат, а також автоматизації та програмного забезпечення. У квітні-травні фахівці пройшли відповідне навчання, відбулася передача діючих 18 601 особових рахунків одержувачів.

13.07.2023



Рівне-Ракурс №10 від 13.07.2023p. 
На головну сторінку