Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1140 від 12.10.2023p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс здоров'я

4 напої, від яких ми непомітно товстішаємо

4 напої, від яких ми непомітно товстішаємо

Ми звикли відмовлятися від явно калорійних продуктів. Але ви знаєте, що напої підводять вас не менше, заважаючи скинути вагу? Ми зібрали топ найнешкідливіших – але тільки на перший погляд – напоїв, які заважають отримати талію мрії. Запам’ятайте їх і будьте обережні.

Кефір та молоко

Здавалося б, кефір лише допомагає боротися за зниження ваги, адже це кисломолочний продукт. Проте дієтологи радять бути обережнішими з цим напоєм. Жир у ньому так чи інакше, як і в молоці. Ще гірше, якщо ви додаватимете цукор у кефір перед сном – про тонку талію в цьому випадку можна взагалі забути. Якщо ви не можете без кефіру та чистого молока, пийте їх виключно зранку не більше склянки.

Кава на вершках

Популярний кавовий напій раф любить багато хто. Але шанувальники цього напою часто не можуть довго скинути вагу і причина саме у коханні до кави на жирних вершках. Якщо вам хочеться випити філіжанку міцного напою, зупиніться на капучино або еспресо, а ось від додаткових добавок і топінгів варто відмовитися.

Чай

Так, навіть із чаєм варто бути обережнішим. Дехто з нас просто не уявляє, як можна пити чай без цукру, а навіть пара кухлів підсолодженого чаю в день можуть призвести до збільшення маси тіла. Спробуйте навчитися пити чай з мінімальною кількістю цукру або взагалі від нього відмовтеся, замінивши на корисні підсолоджувачі.

Пиво

Шанувальники пива рідко можуть похвалитися ідеальною фігурою. Вся річ у тім, що цей хитрий напій викликає страшне звикання, адже навіть невелика склянка цього алкогольного напою може звести нанівець кілька днів тренувань у залі. Подумайте, що для вас важливіше – ідеальна фігура чи хвилинна насолода у барі з друзями?

12.10.2023



Рівне-Ракурс №10 від 12.10.2023p. 
На головну сторінку