Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1155 від 01.02.2024p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Турецький суп із сочевиці

Турецький суп із сочевиці

На 4-6 порцій: сочевиця (суха) - 200 г; картопля - 3 шт.; помідори - 600 г (або 1 банка у власному соці); морква - 1 шт.; цибуля ріпчаста - 1 шт; перець болгарський - 2 шт; сіль, чорний перець; фарш для фрикадельок - 300-400 г; часник - 2-3 зубчики; зелень, сметана для подачі.

У киплячу воду закидаємо фрикадельки. Як тільки вони закиплять, прибираємо накип і закладаємо промиту сочевицю. Хвилин через п’ять додаємо картопля, порізану кубиками. У цей час на сковорідці обсмажуємо цибулю та моркву, додаємо болгарський перчик, нарізаний кубиками та тушкуємо пару хвилин. Потім додаємо натерті помідори і тушкуємо хвилин 10. Потім додаємо нашу обсмажку в каструлю. Солимо, перчимо, додаємо подрібнений часник. Варимо суп до готовності.

Розливаємо по тарілках та додаємо зелень.

01.02.2024



Рівне-Ракурс №10 від 01.02.2024p. 
На головну сторінку