Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1157 від 15.02.2024p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Підсолодити каву без цукру можливо: трюк, який зробить каву солодкою без шкоди здоров’ю

Підсолодити каву без цукру можливо: трюк, який зробить каву солодкою без шкоди здоров’ю

Багато людей не уявляють своє життя без кави, але є одна велика вада: напій з молоком і цукром містить багато калорій. Експерти розкрили просту хитрість, яка дозволить зробити каву солодшою без шкоди для фігури.

Весь трюк полягає у додаванні меленої кориці. Дрібка цієї пряної спеції надає гіркій каві приємного смаку, а також приносить багато користі для здоров’я.

Знижує ризик діабету та гіпертонії: експерти розповіли про переваги звичайної спеції.

Кориця містить багато важливих мінералів, таких як кальцій, марганець, калій, залізо та магній. Також вона багата на клітковину, яка сприяє здоровому травленню. І останнє, але не менш важливе: спеція містить антиоксиданти, що запобігають окислювальному стресу.

За допомогою кориці можна підсолодити й інші продукти. Вона чудово поєднується з чаєм, несолодкими йогуртами, кашами та фруктовими салатами.

15.02.2024



Рівне-Ракурс №10 від 15.02.2024p. 
На головну сторінку