Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1159 від 01.03.2024p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Навіщо кухарі кладуть сирокопчену ковбасу в холодну воду на 30 секунд?

Навіщо кухарі кладуть сирокопчену ковбасу в холодну воду на 30 секунд?

Сирокопчена ковбаса – один із найулюбленіших і найпопулярніших продуктів, який використовується для приготування різних страв та закусок.

Однак багато людей стикаються з однією і тією самою проблемою, коли намагаються зняти оболонку з ковбаси. Вона часто дуже щільно прилягає до м’яса і не піддається легкому видаленню.

Як же вирішити цю проблему і не зіпсувати смак та зовнішній вигляд ковбаси?

Перевірений метод

Виявляється, є один простий та ефективний спосіб, який використовують багато професійних кухарів. Все, що вам потрібно це опустити ковбасу в дуже холодну воду на 30 секунд.

Цей незвичайний метод заснований на тому, що холодна вода охолоджує оболонку ковбаси і робить її еластичнішою і відокремлюється від м’яса.

Таким чином, ви зможете легко зняти оболонку з ковбаси, не пошкодивши її структуру і не залишивши на ній небажаних шматочків упаковки.

Це допоможе вам зберегти аромат, смак та соковитість ковбаси, а також спростити процес нарізки та подачі.

Як це зробити правильно?

Вам знадобиться велика ємність або пакет, холодна вода з-під крана та ковбаса. Заповніть ємність водою на три чверті, опустіть ковбасу.

Зачекайте близько хвилини. А потім дістаньте ковбасу та зніміть оболонку.

01.03.2024



Рівне-Ракурс №10 від 01.03.2024p. 
На головну сторінку