Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1163 від 28.03.2024p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Грибна ікра

Грибна ікра

печериці – 500 г; цибуля ріпчаста – 1 шт; часник – за смаком (бажаєте трохи пікантний – 2 зубчики, гостріше – 4); грибний порошок – 1 ст.л. (опціонально); сіль, перець.

Гриби миємо, обсушуємо. Дрібно нарізаємо печериці і цибулю, викладаємо на сковороду, додаємо олію і обсмажуємо до трохи золотистого кольору. Додаємо грибний порошок (сушені гриби подрібнюємо в блендері до стану порошку). З таким порошком ікра стає набагато ароматнішою. Обсмажуємо, помішуючи ще пару хвилин. Готові печериці солимо, перчимо і охолоджуємо.

Гриби викладаємо в чашу блендера і подрібнюємо до потрібної вам консистенції. Чистимо часник, подрібнюємо його і додаємо до печериць. Все – грибна ікра готова!

28.03.2024



Рівне-Ракурс №10 від 28.03.2024p. 
На головну сторінку