Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1166 від 23.04.2024p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Хаві незадоволений суддівством в Ель-Классіко і вважає, що "Барса" була кращою

Хаві незадоволений суддівством в Ель-Классіко і вважає, що "Барса" була кращою

Черговий ігровий тиждень подарував усім шанувальникам футболу грандіозну подію іспанського чемпіонату - "Реал" приймав на своєму полі "Барселону".

Для каталонської команди це був останній шанс відродити інтригу в Ла Лізі, але Анчелотті та компанія були проти такого розвитку подій. БК Фавбет не поділяла мрії фанатів "синьо-гранатових", і оцінювала шанси мадридського клубу на перемогу з коефіцієнтом 1,75.

"Реал" і "Барселона" вкотре видали яскраву очну зустріч, у якій було забито 5 голів. На точні удари Крістенсена і Лопеса "Вершкові" відповіли забитими м'ячами у виконанні Вінісіуса, Лукаса Васкеса і Беллінгема.

На післяматчевій пресконференції головний тренер "Барселони" Хаві не соромився у висловлюваннях і заявив, що "Блауграна" була найкращою на полі цього вечора. "Суддя сьогодні не прийняв жодного правильного рішення. В іспанському чемпіонаті, який вважається одним із найсильніших у світі, немає технології визначення лінії воріт. Це викликає не найкращі почуття. Нам дуже прикро, ми відчуваємо несправедливість.

Усі бачили, що сьогодні "Барселона" була найкращою командою на полі. Просто уявіть, що буде, коли всі ці хлопці 17-18 років трохи підростуть. У майбутньому цей клуб чекає успіх із такими молодими гравцями. Упевнено кажу, що "Барселона" більше заслуговувала на перемогу в цьому матчі", - сказав Хаві.

23.04.2024



Рівне-Ракурс №10 від 23.04.2024p. 
На головну сторінку