Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №303 від 01.08.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Молодіжний зліт

“Борітеся - поборете!”

“Борітеся - поборете!”

Говерла зібрала молодих борців з демагогією

Незабаром вибори. І політична агітація набирає широких обертів. Але і громадськість не спить. Особливо це стосується покоління next.

[моддинг]

Яскравим підтвердженням цього став зліт 14-17 липня на Закарпатті під Говерлою, а точніше - закритий табір Всеукраїнської молодіжної громадської організації “Фундація регіональних ініціатив”, який зібрав усіх керівників районних та обласних підрозділів цієї організації та її штабу. Крім обговорення нині діючих програм та їх реалізації, основним все ж виступав проект, присвячений майбутнім виборам. І головне - участь у них молоді.

Звісно, в зібранні брали участь і представники Рівненщини. У нас ця організація діє вже з 1998 року. І завдяки їй вдало пройшло безліч благодійних, культурних, громадських акцій.

Віталій Шабінін, член Ради старійшин Всеукраїнської організації “ФРІ”, радник голови облдержадміністрації, роз’яснює ситуацію: “Наша активна участь у політичному житті країни пов’язана, перш за все з тим, що фактично за останні виборчі кампанії жодна з політичних сторін у своїх програмах не має пропозицій щодо вирішення основних проблем молоді в Україні. Єдиним документом, що містив хоч якісь аспекти молодіжної політики, був “10 кроків на зустріч людям”. Нині ж політики не вважають, що треба рахуватися і з молодими виборцями. А їх, наприклад у самому Рівному, аж 45 тисяч. І вони набагато активніші у виборчому процесі, ніж пенсіонери”.

Дійсно, залишається багато проблемних питань - це і житлове кредитування, і забезпечення першого робочого місця тощо. Члени організації мають за мету показати, чи є у теперішніх українських політичних блоків хоча б якась суттєва партійна лінія щодо молоді, чи дотримуються політики своїх обіцянок. І все це широко висвітлювали в засобах масової інформації.

Найближчим часом у серпні на озері Синевір планується влаштувати відкритий табір представників організації “Шлях до лідера 2007”. Цим заходом молоді борці з демагогією хочуть зібрати друзів та залучити до своїх лав ще більше небайдужих до долі нашої країни людей.

Згодом побачимо, хто з наших політиків - демагоги, а кому - реально не байдуже життя майбутнього покоління України.

01.08.2007Юліана ТЕТ



Рівне-Ракурс №10 від 01.08.2007p. 
На головну сторінку