Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №305 від 16.08.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Спідвей

Гонка відбудеться!

Гонка відбудеться!

Рівненський “Ураган” таки зустрінеться у рамках Міжнаціональної російської ліги із “Салаватнафтомашем”. Гонка відбудеться сьогодні, шістнадцятого серпня о 18:00 годині. Про це повідомляє офіційний сайт “Спідвейного клубу Трофимов”.

[недвижимость]

Нагадаємо, що зустріч у Рівному мала відбутися ще четвертого липня, але за два дні до гонки керівництво “Салаватнафтомашу” попередило рівнян про свою відмову їхати до України. Башкирці мотивували свою відмову тим, що у команді зараз дуже багато травмованих гонщиків, отже, виставити оптимальний склад не вдасться.

Природною реакцією керівництва Міжнаціональної російської спідвейної ліги на подібний вчинок команди із Салавату було б присвоєння рівнянам технічної перемоги (через відмову суперника від гонки), проте, чиновники вирішили провести зустріч у інший, більш зручний для “Салаватнафтомашу” день.

Переговори про перенесення гонки були довгими та непростими. Крім представників спідвейних клубів “Ураган” та “Салаватнафтомаш”, у них брав участь генеральний директор Міжнаціональної спідвейної ліги Андрій Савін. Зрештою, спільними зусиллями вдалося домовитися про проведення гонки у Рівному шістнадцятого серпня.

“Салаватнафтомаш” планує приїхати до України за день до поєдинку і одразу після завершення зустрічі відбути назад до Росії. Башкирці вже вислали склад спідвеїстів, які будуть протистояти “Урагану” на рівненському мототреці.

“Салаватнафтомаш” (Салават): Олександр Циганов, Артем Щепін, Альберт Тибєєв, Радік Тибєєв, Віктор Голубовський, Євген Щепін, Роман Кантюков, Микита Лазарєв.

Сподіваємось, історія про відмову від гонки

не повториться вдруге, адже минулого разу салаватівці теж присилали склад своїх гонщиків і, навіть, бронювали місця у одному з рівненських готелів...

16.08.2007



Рівне-Ракурс №10 від 16.08.2007p. 
На головну сторінку