Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №308 від 06.09.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Їсти, щоб жити

Згадайте про куліш

Ще задовго до поширення на городах картоплі українці їли різні каші, зокрема куліш. Колись наші предки не знали, що таке гастрит та знижена кислотність, бо залюбки наминали пшоняну кашу.

Шлунок гарно засвоює та перетравлює куліш. Так само, як і всіляку городину зеленого кольору. У давнину в супи та борщі, особливо в зелений, додавали кріп, кульбабу, цикорій, грицики, петрушку, мокрець, шпинат, ревінь і, звісно ж, щавель.
06.09.2007Ольга ЯРОШ



Рівне-Ракурс №10 від 06.09.2007p. 
На головну сторінку