Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №315 від 25.10.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Будьмо!

“Blagoff Premium” - по-справжньому міжнародний бренд!

Український алкоголь продовжує завойовувати міжнародні ринки. Якщо раніше максимальним досягненням був експорт алкоголю до 55 країн світу, то на даний момент цей показник значно збільшився.

За офіційними даними Торгово-Промислової Палати України, члена Міжнародної Торгової Палати, з початку цього року шведсько-український бренд “Blagoff Premium” розширив свою експортну географію до 76 країн світу. Пріоритетними напрямками своєї експортної політики представники “Blagoff Premium” називають ринки США, Польщі, країн СНД і Балтії, як найбільші у світі.

Творці по-справжньому міжнародного бренду “Blagoff Premium” уже тепер упевнено говорять про успіх не тільки класичних позицій продукту, але й коктейльної горілки. Особливою популярністю смакова горілка користується у країнах Західної Європи й США, де розвинена культура споживання коктейлів.

Довідка “РР”

Шведсько-український бренд “Blagoff Premium” виробляється на провідному лікеро-горілчаному заводі Європи “Імідж Холдінг” за ліцензійною угодою зі шведською компанією “Springs of Sweden” (розробка продуктів преміум-класу). Нагадаємо, що Швеція має досвід у виробництві всесвітньовідомого бренду Absolut. У лінійці “Blagoff Premium” є унікальні для українського ринку алкоголю різновиди коктейльної горілки - “Green Apple”, “Vanilla”, “Mandarin”. “Blagoff Premium” - єдиний в Україні бренд, що має SMS-захист від підробок. Завдяки цій системі покупець може перевірити оригінальність продукції “Blagoff Premium” безпосередньо біля вітрини магазину.

25.10.2007Ірина САМЧУК



Рівне-Ракурс №10 від 25.10.2007p. 
На головну сторінку