Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №318 від 15.11.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Міні-футбол

Ідемо без втрат

Ідемо без втрат

МФК “Рівне” – “Фортеця” (Кам’янець-Подільський) - 6:3 (3:0)

“Рівне”: Чемерис - Жак, Волох, Петрик, Басюк, Дармовіс, Басич, Савчук, Сондак, Жовтун, Кравчук. “Фортеця”: Грабенчук - Тарасов, Кирилішин, Заяць, Матвєєв, Оржаховський, Стасюк, Угрина, Боркумян, Басько, Сторожук, Андруник. Голи: Волох (2), Сондак (5, 39, десятиметровий), Дармовіс (38), Басіч (13), Матвєєв (22), Басько (29, 40).

Попередження: Заяць (5), Оржаховський (29), Басько (35).

Вже у дебюті поєдинку господарі наділили гостей двома швидкими голами. Жак продерся лівим флангом і віддав точну гольову передачу капітанові рівнян Волоху, якому залишалося лише підставити ногу - 1:0.

За три хвилини Володимир Сондак перехопив поперечну передачу захисника “Фортеці”, вийшов віч-на-віч із воротарем і подвоїв рахунок. Після цього біло-сині не зупинилися, а продовжили атакувати. Той же Сондак міг забити принаймні ще тричі - підвела неточність.

На дванадцятій хвилині Басіч та Сондак удвох опинилися перед одним голкіпером “Фортеці”, проте обіграти його знову не змогли.

Саме цей дует і забив третій гол: Володимир навісив зліва, а Олександр у падінні поцілив ворота суперника - 3:0.

Гості мали єдиний шанс забити у першому таймі, коли Жак “подарував” м’яча Баську, але той пробив невлучно.

На початку другого тайму неприємно здивували рівненських уболівальників футболісти - гості, які, забивши двічі поспіль, скоротили відставання в рахунку до мінімуму - 3:2.

Після цього гра пішла на зустрічних курсах: гості намагалися рахунок зрівняти, а рівняни намагалися ствердити свою перевагу.

Найактивнішими у ці хвилини на майданчику були Павло Дармовіс та Святослав Кравчук, які регулярно перевіряли реакцію та надійність голкіпера “Фортеці”.

Врешті-решт, гра для рівнян завершилася перемогою, - вже третьою в чемпіонаті.

На 38-ій хвилині знову забив Басіч, цього разу після точного пасу Дармовиса.

За хвилину Сондак відзначився із десятиметрового - 5:2.

Не пройшло і десяти секунд, як Володимир, обігравши на швидкості двох оборонців гостей, зробив хет-трік - 6:2.

За мить до фінальної сирени футболісти “Фортеці” спромоглися на ще один гол - 6:3.

Наступну гру МФК “Рівне” зіграє 24 листопада проти чернівецького “Меркурія”.

Юрій Баховський, головний тренер МФК “Рівне”: “Вітаю вболівальників із черговою перемогою. Щоправда, гадаю, вона не була такою феєричною, як наші попередні успіхи. Хлопці знаходяться в ейфорії після успішного старту сезону, - адже, крім блискучих перемог у чемпіонаті, ми обіграли й вищоліговий “Метрополітен” у кубку. Після усього цього футболістів важко налаштувати на матч із середняком першості. У першому таймі сьогоднішньої гри команда виглядала непогано, але потім мої підопічні зовсім розслабилися, на що не мали жодного права. Будемо працювати над цим”.

15.11.2007Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 15.11.2007p. 
На головну сторінку