Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №320 від 29.11.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Пригода

Спостерігав за водолазами, які шукали його тіло

Доки товариш викликав рятувальників, рибалка вибрався на берег і побіг додому переодягатися

Неймовірна пригода сталася днями неподалік села Рудня-Карпилівська Сарненського району в затоці Урочище: під лід провалився 35-річний рибалка. До появи рятувальників він зумів вибратися з води і побіг до села. Коли повернувся - потопельника вже шукали рятувальники.

Два місцевих рибалки, друзі “не розлий вода”, приїхали на риболовлю. Насамперед вирішили обстежити дно. Один стояв на березі, а другий пішов кригою.

Перебуваючи далеко від водойми, лід зненацька тріснув під ногами і чоловік провалився під воду. Товариш Леоніда злякався, почав гукати на допомогу, але нікого поблизу не було, і він хутко побіг до найближчої бази відпочинку. Тим часом Леонід неймовірними зусиллями піднявся з дна озера і, розбиваючи руками кригу, дістався до берега. Коли опинився на суші, негайно побіг додому. Нашвидкоруч переодягнувся та на мотоциклі поїхав за своїм товаришем, - адже знав, що той буде його шукати.

Тим часом до місця події поспішав черговий караул “еменесників”. Рибалка показав, де провалився під лід його товариш. Рятувальники почали ретельно обстежувати дно затоки.

Пройшло небагато часу і до берега водойми під’їхав на мотоциклі сам потерпілий. Його товариш мало не зомлів, побачивши односельчанина живим і неушкодженим.

Про це повідомив начальник центру пропаганди ГУ МНСУ в Рівненській області Богдан МАМЧУР.

29.11.2007Ольга ДОЛЯ



Рівне-Ракурс №10 від 29.11.2007p. 
На головну сторінку