Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №320 від 29.11.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Міні-футбол

Рівнянам місце серед еліти

МФК “Рівне” - “Меркурій-ЧТЕІ” (Чернівці) - 7:2 (3:1)

Чергову перемогу з великим рахунком здобули футболісти МФК “Рівне”. Цього разу підопічні Юрія Баховського з легкістю обіграли одного з головних конкурентів у боротьбі за зону плей-офф - чернівецький “Меркурій”.

Напередодні в товариському поєдинку гравці МФК впевнено переграли представника вищої ліги - житомирський “Контингент” - 4:0 (тричі відзначився Сондак і одного разу - Басіч).

Початок матчу не віщував розгрому гостей. Обидва клуби намагалися не оголяти тили, не забуваючи і про атаку. У дебюті гри клуби обмінялися результативними ударами: за господарів забив Павло Дармовіс, а у гостей відзначився Сергій Янчик. Рахунок - 1:1 тримався майже до кінця першого тайму. Коли чернівчани подумки вже були у роздягальні, рівняни відзначилися двічі. Спочатку - Роман Волох, а потім свій перший м’яч у матчі забив Володимир Сондак - 3:1.

Після перерви на майданчику розпочалася в’язка позиційна боротьба.

Найцікавішою стала завершальна десятихвилинка матчу, коли команди на двох забили п’ять голів. Розпочав гольову феєрію Сондак, який довів рахунок до 4:1 - на користь господарів. Згодом статус-кво відновив голкіпер чернівчан, який чітко реалізував футзальний пенальті - 4:2.

На 36-й хвилині гри рівнянам вдалася чудова комбінація: Жак дальнім пасом закинув м’яча за спини оборонцям на Дармовіса. Павло одразу переправив “кулястого” на набігаючого Сондака - 5:2.

За хвилину Вадим Жак забив уже сам - 6:2. Але й на цьому господарі не зупинилися. За хвилину до фінального свистка остаточний рахунок гри встановив Вадим Басюк - 7:2.

У наступному турі рівняни зможуть стати одноосібними лідерами турніру у разі перемоги у Іллічівську над однойменним клубом.

29.11.2007Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 29.11.2007p. 
На головну сторінку