Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №213 від 10.11.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Лист у редакцію

Найстрашніше - прокляття людей, які плачуть

Добрий день, шановна редакціє! Моя дружина прочитала статтю про знахарку бабу Любу. Ця аферистка бере фотографію всієї сім'ї і по ній заговорює. Дружина, приїхавши до неї, у розпачі навіть не звернула увагу, що на фото вся ж сім'я. А знахарка каже: «У тебе четверо дітей.» Дружина і подумала, що та справді може допомогти. Однак аферистка «здерла» з неї 500 гривень. Ви уявляєте, що це означає для бідної родини? Сплатити таку суму, а допомоги ніякої. Як я хочу щось запитати в дружини, наприклад, адресу цієї аферистки, вона тільки плаче. Ще більш нервова стала і схудла.

Я розгублений, навіть не знаю, як діяти далі. Подати до суду? Знову ж таки, витрати великі, родина потерпатиме. Поїхати побити ту аферистку (дуже хочеться)? Але ж мене можуть ув'язнити, і знову будуть тільки страждання для дружини та дітей. Адже, як би там не було, а зарплатню несу додому. То я запитую вас, що ж ви за люди такі, раз друкуєте подібні статті. Впевнений, що мого листа не опублікуєте, бо це чомусь вам невигідно!!!

Побійтеся хоча б Бога, бо найстрашніше в цьому житті - це прокляття людей, які плачуть.

10.11.2005М. Степанюк

Р.S. Редакція щораз застерігає читаів, що газета не несе відповідальності за надану їй інформацію. До того ж, нагадує, що вірити чи ні - право кожного читача.



Рівне-Ракурс №10 від 10.11.2005p. 
На головну сторінку