Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №214 від 17.11.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Буває ж таке!

Бізнес на... хом’ячках

У мене є друг, підприємець. Причому справжній. Взяти хоча б той випадок, коли він купив машину за 100 баксів, розібрав її, а потім продав по запчастинах за триста. Нещодавно приходить він до мене сам не свій, схвильований, і скаржиться:

- Ні, це взагалі немислимо! Ти уявляєш, що моя старша сестра вчудила?!. Вже на що я такий-розтакий, а вона мене обставила! Вирішила новий бізнес організувати. У Києві відкрила клініку з лікування хом’яків. У нас зараз ледве не в кожній квартирі живе хом’ячок - маленьке пухнасте створіннячко. Його не треба виводити на прогулянку на вулицю, їсть, як Дюймовочка, - жменьку зерняток. Дітвора у захваті.

Ця бізнес-вумен купила цілу череду хом’яків різних мастей і розмірів і посадила їх у чималий вольєрчик (до речі, на базарі хом’як коштує 3 гривні). Сестра понадавала оголошень про відкриття клініки для хом’яків у різні газети. І пішов до неї народ із кволими домашніми улюбленцями.

Ось вона в білому халаті приймає батьків заплаканих дітлахів - господарів гризуна. З розумним стурбованим виглядом оглядає хом’яка, а потім каже, що для більш детального обстеження потрібно залишити тваринку до завтра. Гризуна цілують у носик, поливають сльозами і залишають.

А потім сестра вибирає з вольєра схожу за породою і розмірами тваринку і саджає в банку з прізвищем господарів. А приречену жертву віддає на корм зміям у тераріум або просто… змиває в унітаз. Вранці наступного дня (а то й через декілька годин) господарі отримують здоровеньку і жваву скотинку, а “лікар” одержує захоплені вигуки від малечі та 15 гривень від їхніх батьків за чудодійне зцілення. Всі задоволені.

Це ж виходить 12 гривень “навару” з кожного хом’яка! А за рік ці тварюки можуть мати до 54 хом’ячат…

17.11.2005Антон СКВОРОНСЬКИЙ



Рівне-Ракурс №10 від 17.11.2005p. 
На головну сторінку