Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №335 від 13.03.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Акція

Будинок дитини ремонтуватимуть - за рахунок молоді

“Ти гідний кращого” - акцію допомоги дітям під такою назвою започаткували сімнадцять молодих людей з Рівного, Києва та Чернігова. Вони планують віднайти кошти на ремонт Рівненського міського Будинку дитини.

Те, що побачили молоді люди у Будинку дитини у Рівному, вразило їх до глибини душі: грибок на стінах, віконні рами потребують заміни, старі несправні меблі та інші проблеми, пов’язані з дуже давнім ремонтом будівлі.

- Спостерігається разюча відмінність між цими приміщеннями і тими, де ми працюємо, живемо, де навчаються наші діти. Виникло закономірне запитання: чи можемо ми якось допомогти, - коментують молоді активісти.

Було вирішено зібрати гроші на ремонт частини приміщень Будинку дитини. За попередніми підрахунками, вартість цього проекту на початку була 90 тисяч гривень, та згодом сума зросла до 225 тисяч.

Зараз люди з трьох областей, об’єднані спільною метою, у вільний від роботи час залучають кошти, аби допомогти рівненським малюкам. Процес збору грошей лише нещодавно розпочався, але молоді активісти впевнені, що зможуть закінчити всі ремонтні роботи до 20 квітня цього року.

- В одному з принципів Декларації прав дитини зазначається: “Дитина за будь-яких обставин має бути серед тих, хто першим отримує захист та допомогу”, - стверджує учасник проекту з Рівного Микола Дорощук. - Для когось це лише слова, але ми вирішили підкріпити їх конкретними діями.

13.03.2008Володимир ПОПИК



Рівне-Ракурс №10 від 13.03.2008p. 
На головну сторінку