Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №343 від 08.05.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Акція

Вони там, де потрібна допомога

Акцію “Милосердя” для пенсіонерів, інвалідів та людей похилого віку провели на Рівненщині у Великодні та першотравневі свята активісти громадської організації “Медодар”.

- За ці дні ми побували в двадцяти населених пунктах поліської глибинки - Костопільському, Дубровицькому, Володимирецькому, Зарічненському районах - розповідає голова громадської організації “Медодар” Тамара МАЗЯР. - Незважаючи на те, що їхали з подарунками, вкотре переконалися, що найкоштовніше - це щире відверте спілкування.

Медодарівці насамперед поспішають туди, де їх допомога справді необхідна. Інваліду дитинства Олені Савич із села Милячі Дубровицького району активісти подарували апарат для визначення рівня цукру в крові. Багатодітна родина Куклів з села Городець Володимирецького району, яка в минулому році під час пожежі втратила не лише помешкання, а й батька-годувальника, отримала одяг, взуття, гарні велосипеди для дітей, а ще - посуд, ковдри.

Теплою й сердечною була й зустріч у цьому ж селі з учасниками бойових дій. Окрім звичних подарунків, ветерани отримали ще й мобільні телефони. Тепер у них є більше можливості спілкуватися з рідними та близькими, а також з тими, хто завжди готовий їм допомогти. Спонсором в черговий раз виступила фірма “Джей Ті Інтернешнл Компані Україна”, яка однією з перших розпочала втілення масштабних соціальних проектів у поліському краї.

Довідка. Рівненська міська громадська організація “Медодар” розпочала свою діяльність у 1998 році і спрямовує її на вирішення соціальних проблем мешканців регіону. Організація приділяє велику увагу малозабезпеченим верствам населення, громадянам похилого віку та інвалідам, проблемам молоді, відродженню традицій духовності, розвитку культури, освіти, фізичної культури і спорту, охорони здоров’я та збереженню культурної спадщини.

08.05.2008Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 08.05.2008p. 
На головну сторінку