Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №343 від 08.05.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Без рецепта

Сік з кульбаби

Сік з кульбаби

Кульбабка - символ весни. Цілющі властивості цієї рослинки добре відомі здавна. Утім, салати та інші страви з неї більше популярні, до прикладу, у Франції, аніж у нас.

Проте цей корінь вартий пильнішої уваги. Адже корінь та квітка кульбаби багаті на мінеральні солі та фолієву кислоту, нестача якої в організмі призводить до анемії й розладу функції печінки. Тому у сонячний день нарвіть кульбаб перед початком їх цвітіння разом із коренем, вимийте та видушіть сік. Пийте потрошку кілька разів на день, допоки кульбабки молоді.
08.05.2008Ольга ЯРОШ



Рівне-Ракурс №10 від 08.05.2008p. 
На головну сторінку