Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №216 від 01.12.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Наша марка

Тиждень якості

пройшов у Рівному на базі ДП «Рівнестандартметрологія»

На базі державного підприємства «Рівнестандартметрологія» в рамках Європейського тижня якості в Україні проведено семінар «Шляхи підвищення якості продукції підприємств Рівненщини та наближення її показників до міжнародних вимог у світлі реалізації програми вступу України в Світову організацію торгівлі». А його проведення полягає у вдосконаленні системи управління якістю, забезпеченні сталого розвитку підприємств на міжнародному ринку, захисті прав споживачів, зазначив директор ДП «Рівнестандартметрологія» Анатолій Пивоварчук. За його словами, всі заходи, що проходили у Рівному та державі в цілому, зводилися до однієї мети - щоб Україна гідно представляла продукцію на світовому рівні та мала всі підстави для входження зі своїми товарами та послугами у СОТ.

Серед підприємств області, що можуть гідно конкурувати на західному ринку, спільне українсько-італійське підприємство «Самгаз-Рівне», яке виробляє побутові та промислові лічильники газу, виробник побутових газових приладів ЗАТ «Агроресурс», ВАТ «Дубномолоко», Плосківський м'ясокомбінат, а також низка харчових переробних підприємств. Як запевнив Анатолій Пивоварчук, на сьогодні близько 25 відсотків підприємців Рівненщини спроможні конкурувати з Європейським виробником, але за умови роботи над собою у плані впровадження систем якості.

У семінарі взяли участь перший заступник голови облдержадміністрації Олег Ковальчук, начальник Рівненського обласного управління у справах захисту прав споживачів Євгенія Мосіюк, а також керівники відомих в регіоні підприємств та науковці.

01.12.2005Олександр ДЖИГИРЕЙ



Рівне-Ракурс №10 від 01.12.2005p. 
На головну сторінку