Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №345 від 22.05.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Прес-конференція

Володимир Литвин: “Треба, щоб були практичні кроки”

Володимир Литвин: “Треба, щоб були практичні кроки”

Сьогодні Україна стоїть перед викликами часу, що вимагають відповіді на проблеми, яких ще два-три місяці тому ніхто не очікував: зростання цін на енергоносії, різке подорожчання продуктів харчування, подальше загострення політичного протистояння між Урядом та Президентом і, як наслідок, втрата у людей довіри до влади та впевненості в особистому майбутньому і майбутньому держави.

Чи не тому приїзд у понеділок до Рівного голови Народної партії України Володимира ЛИТВИНА привернув увагу майже всіх обласних і районних ЗМІ. Прес-конференцію лідера фракції однойменного політичного блоку відкрив народний депутат, голова обласної організації НПУ Микола ШЕРШУН.

Спілкуючись цілу годину з журналістами, відомий політик зазначив, що влада не повинна прикривати недолугість своєї політики черговими достроковими виборами, перекладаючи цим відповідальність на людей. Що стосується виборів у столиці, то він вважає їх важливими в плані набуття політичного досвіду і розкручування партійних брендів. До речі, однією з цілей візиту Володимира Литвина в Рівне була необхідність зустрітися з потенційними кандидатами на посаду міського голови. “В нас є серйозна програма, і ми розраховуємо на серйозну підтримку”, - заявив він.

Володимир Литвин підкреслив важливу роль очолюваної ним політичної сили для збереження стабільності в країні. Парламентська фракція “Блок Литвина” завжди голосує конструктивно, в інтересах людей, а не в обмін на преференції та посади.

На думку Володимира Литвина, найболючіші проблеми українського суспільства - низькі зарплати і мізерні пенсії. Все це породжує в людей невизначеність, відчуття тривоги і страху за своє майбутнє. Словами вдихнути надію в людей неможливо - треба, щоб були практичні кроки. “Для того, щоб забезпечити прорив, - вважає політик, - маємо брати фінансування тільки на освіту, науку, технології, охорону здоров’я і АПК. Усі інші галузі, які можуть почекати, повинні почекати”.

22.05.2008Олександр ОЛЬХОВИК



Рівне-Ракурс №10 від 22.05.2008p. 
На головну сторінку