Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №346 від 29.05.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Будівництво

Замість теплиці - поліклініка

Обласна рада дала згоду на відчуження теплиці, що належить Рівненській обласній клінічній лікарні. Купити це приміщення з аукціону та побудувати на його місці чотириповерхову стаціонарну поліклініку збирається ЗАТ “Українська страхова компанія “Княжа”, про що свого часу на засіданнях постійних комісій облради розповів заступник директора департаменту продажів ЗАТ “УСК “Княжа”, депутат облради Роман ВАСИЛИШИН. Звісно, медичну допомогу першочергово надаватимуть саме клієнтам страхової компанії.

Але відчуження теплиці, як виявилось, лише перший крок. Начальник відділу комунальної власності облради Степан ЖДАНЮК зазначив, що перед тим, як виставити приміщення на аукціон, варто вирішити ряд важливих питань. Для початку - визначитись, що саме виставлятиметься на аукціон - майно (на місці теплиці - лише фундамент) чи об’єкт нерухомості. Крім того, в обласній лікарні не знайшлося ні свідоцтва права власності, ні технічної документації на теплицю. Тому ще на спільному засіданні трьох постійних комісій облради, за пропозицією голови постійної комісії з питань розвитку підприємництва та залучення інвестицій Миколи Кучерука, рішення про відчуження депутати рекомендували доопрацювати та вдосконалити.

Варто зазначити, що теплиця обласної лікарні, це вже третій об’єкт, на якому СК “Княжа” планує створити медзаклад. Свого часу вони хотіли добудувати комплекс поліклініки №2 в Рівному на вулиці Драгоманова, потім - закладений корпус онкодиспансеру. В обох випадках перешкодою стало складне отримання права власності.

29.05.2008Юліана ТЕТ



Рівне-Ракурс №10 від 29.05.2008p. 
На головну сторінку