Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №216 від 01.12.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Знай наших!

У керівництві Руху - троє рівнян

Минулої неділі, 27 листопада, в актовій залі Київської Політехніки пройшов XVI З'їзд Народного Руху України. Поважний захід відбувся за участю керівників НРУ, представників парламентської фракції Руху, численних делегацій від крайових організацій партії, гостей та представників ЗМІ. Делегатів, крім інших гостей, привітав голова Білоруського національного фронту Алесь Вячорка.

Збори були звітно-виборними: рухівці давали оцінку діяльності на посаді голови партії міністра закордонних справ Бориса Тарасюка, його заступників, Центрального Проводу та Центральної Контрольно-ревізійної комісії.

Свою програмну доповідь Голова Руху Борис Тарасюк зосередив на визначенні стратегічних завдань НРУ у виборчій кампанії та підбитті підсумків діяльності партії за останні два роки - з того часу, коли Борису Тарасюку було довірено керувати найдосвідченішою українською партією. Голова Руху, аналізуючи ситуацію в державі, наголосив, що після безпрецедентного підйому національного духу та небаченого до сьогодні рівня довіри народу до влади настало деяке розчарування. Воно, на думку голови партії, спричинене розколом у помаранчевій команді та недолугими діями окремих політиків, особливо в економічному блоці. Щоб не допустити і подальшого розчарування, команді Майдану потрібно зосередитися не на чварах, а на реальній роботі з поліпшення добробуту українців

Голова Руху повідомив, що 25 листопада ним від імені партії підписаний Договір про утворення політичного блоку Ющенка «Наша Україна». До цієї угоди приєдналися НСНУ, ПППУ, КУН, ХДС та УРП «Собор».

Переважною більшістю голосів делегати з'їзду довірили Борису Тарасюку і надалі очолювати Рух. Крім того, вони обрали новий Центральний Провід, що, згідно зі Статусом НРУ, складається з 61 особи, а також проголосували за входження партії до «Політичного блоку Ющенка «Наша Україна». Таку пропозицію підтримав 381 делегат, проти було 34, утрималися - 20. Слід зазначити, що Рух Рівненщини вперше за всю історію свого існування отримав одразу три представництва у Центральному Проводі. Членами ЦП, окрім голови РОО НРУ Валентина Королюка, стали його заступник Петро Середюк та член обласного проводу Роман Чокан. Членом Центральної Контрольно-ревізійної комісії став голова Управи РОО НРУ Микола Мельник.

01.12.2005Богдан СОЛОГУБ



Рівне-Ракурс №10 від 01.12.2005p. 
На головну сторінку