Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №200 від 11.08.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Пригоди на дорогах

“Запорожець” пішоходу не товариш?

11-річний рівнянин перебігав дорогу на зелене світло світлофора, але раптом з-за повороту несподівано виїхав “Запорожець” і збив шестикласника...

Ця подія трапилася минулої середи у другій половині дня на перехресті вулиць Чорновола-С.Бандери міста Рівного, де майже завжди спостерігається потужний рух транспорту. Водій, напевне, гадав, що зможе “проскочити”, доки Юра добіжить до півдороги. Через таку, м’яко кажучи, нетактовність, машина і людина зіткнулися, внаслідок чого пішохід отримав травми.

Не встигли працівники державтоінспекції розібратися із цією дорожньо-транспортною пригодою, як через кілька хвилин на міліцейський пульт надійшло ще одне повідомлення про аварію, тільки вже на вулиці Курчатова міста Рівне. Моторолер “Судзукі” та мікроавтобус “Мерседес” не змогли розминутися. Як наслідок, водій легшого автотранспортного засобу перебуває нині в нейрохірурічному відділенні міської центральної лікарні з поламаним ребром.

Згідно з останніми повідомленнями з ДПС області, протягом 9 серпня на території області зареєстровано чотири дорожньо-транспортні пригоди, в яких загинула одна та травмовано дев’ять осіб. Крім того, зафіксований один угон транспортного засобу. В результаті аварії, яка трапилася о пів на другу ночі в с.Антонівка Березнівського р-ну, одна пасажирка легкового автомобіля “Мазда-323” загинула на місці події, ще дві жінки, які їхали в цьому авто, перебувають у реанімаційному відділенні Березнівської центральної райлікарні.

Міліціонери з’ясували, що водій легковика не вибрав безпечної швидкості руху, через що авто з’їхало в кювет і зіткнулося з придорожнім деревом.

Незважаючи на те, що нині служба ДАІ перебуває в реорганізації, працівники державтоінспекції вкотре нагадують і водіям, і пішоходам: будьте уважні, особливо на пішохідних переходах та перехрестях!

11.08.2005



Рівне-Ракурс №10 від 11.08.2005p. 
На головну сторінку