Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №216 від 01.12.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Мовою тіла

Змусьте партнера стогнати від задоволення

Зазвичай, чоловіки та жінки настільки концентрують увагу на статевих органах партнерів, що зовсім забувають про інші зони їхнього тіла, які, до речі, не менш чутливі. А дарма! Пестячи, скажімо, вуха чи шию одне одного, можна настільки задовольнити партнера, що той забуде про все на світі.

Почніть з обличчя...

Кожна любовна гра розпочинається легкими та ніжними або глибокими та гарячими поцілунками. І це не дивно, адже губи та язик дуже чутливі. Але не менш чуттєві вушні раковини, мочки, шкіра за вухами. Якщо ж, цілуючи і ніжно кусаючи партнера за мочку, ви шепотітимете йому у вухо приємну нісенітницю, ефект від пестощів зросте. Шкіра на шиї, особливо позаду, дуже чуттєва до поцілунків, дотиків та пошкрябування. Тільки не торкайтесь її кінчиками пальців чи “нігтиками”. Від цього партнеру буде лише лоскотно. Користуйтеся подушечками пальців і долонею.

Груди і... нижче

Про те, наскільки чуттєва ця частина тіла, розповідати не потрібно. Погладьте язиком соски партнера або “покатайте” долонею, немов маленькі бусинки. Живіт, взагалі-то, непримітна в сексуальному житті частина тіла. Проте погладжування вверх-вниз, затримуючись у певних ділянках, посилить відчуття, так само, як і поцілунок у пупок.

На черзі - “інтимні” місця...

Тут уже й говорити ні про що не треба. Єдиний ваш дотик принесе стільки насолоди, що збудження неминуче. Пестощі в цій ділянці мають бути впевненими, але м’якими, аби не приносити болючих відчуттів. За якийсь час досвід підкаже вам, де знаходяться більш чуттєві місця. Взагалі, будь-які маніпуляції з предметом чоловічої гордості повинні приносити задоволення, насамперед, самій жінці, тоді збудження передасться і партнеру.

Хочете, щоб чоловік або жінка затремтіли від збудження? Подихайте йому чи їй на соски або “інтимне місце”, наблизивши свій гарячий подих на мінімальну відстань. Потім віддаліть губи і подуйте холодним повітрям. Від такого партнера кидатиме то в жар, то в холод!

І, нарешті, декілька слів про те, що виходить за рамки фізіології, але дуже впливає на сексуальне сприйняття. Постійно кажіть одне одному, що він (вона) най-най-най! Підвищуючи його (її) самооцінку, таким чином відкриваєте собі шлях до приголомшливих насолод, які отримаєте у відповідь на вашу увагу.

01.12.2005



Рівне-Ракурс №10 від 01.12.2005p. 
На головну сторінку