Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №356 від 07.08.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Слідство триває

Організатор банди - за гратами

Двох членів організованої злочинної групи, яка упродовж майже п’яти років крала автівки на території Рівненської та Хмельницької областей, правоохоронці затримали ще наприкінці минулого року. Проте “гастролери” опинилися у слідчому ізоляторі не в повному складі.

Організатор злочинної групи Олег упродовж кількох місяців переховувався від слідства, допоки утікача оголосили в розшук.

Але, врешті, правоохоронці вийшли на слід Олега, який переховувався у столиці. Зв’язки підтримував лише з мамою та своєю дівчиною. До речі, остання, працюючи в одній з автошкіл Рівного, усіляко допомагала Олегові уникати правосуддя, зокрема, сприяла у виготовленні для нього документів на чуже прізвище.

Під час затримання у Олега (до речі, також раніше судимого за крадіжки авто) вилучили, окрім підроблених документів (у тому числі й паспорта громадянина України), цілий арсенал “гастролерського” обладнання: рації, відмички, сканери, пістолет та багато іншого.

Нагадаємо, що правоохоронці довели 10 епізодів незаконних заволодінь транспортними засобами, до яких причетні усі троє затриманих. У результаті діяльності організованої злочинної групи без автівок залишилися мешканці Кузнецовська, Костополя, Острога, Нетішина та ряду інших міст. Міліціянтам вдалося знайти два так званих “відстійники” (у Курозванах та Острозі), де злодії певний час переховували викрадені автівки. За усіма фактами порушені кримінальні справи.

07.08.2008Любов Романюк



Рівне-Ракурс №10 від 07.08.2008p. 
На головну сторінку