Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №357 від 14.08.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

Оце дійсно пощастило…

Чи міг подумати 12-річний житель села Головниця Корецького району, що, викравши у свого 71-річного земляка жакет, він знайде у кишені 80 гривень? Проте щастя було недовгим. Хлопця затримали правоохоронці.

П’яний озброєний пішохід - даішнику не товариш

П’яного пішохода з рушницею в руках затримали працівники ДАІ на вулиці Незалежності у селі Дермань-2 Здолбунівського району. 36-річний Олег прямував дорогою просто з оголеною рушницею, а під час перевірки документів почав лаятися, погрожувати, шарпати за одяг працівників ДАІ, намагаючись його порвати. Громадянина разом зі зброєю було доставлено в Здолбунівський РВ.

Чоловіка збив потяг

На станції Квасилів, на перегоні “Здолбунів-Рівне”, електропоїзд сполученням “Ковель-Здолбунів” смертельно травмував чоловіка. Обставини та особа загиблого встановлюються.

Рівнянин обіграв ЖЕК

Житель Рівного Андрій Шнурук через суд зобов’язав ЖКП “Паркове”, що обслуговує будинок, у якому він мешкає разом з родиною, виключити з його особового рахунку по оплаті за послуги комунального підприємства неправдиві відомості щодо наявної у нього заборгованості. Таким чином, завдяки своєму бажанню та наполегливості, чоловік зміг через суд захистити свої права і законні інтереси.

Мало не помер

через сміття

Отримав опіки під час спалювання сміття 74-річний Федір з села Межиричі Острозького району. Чоловік потрапив у реанімаційне відділення Острозької ЦРЛ з діагнозом: опік полум’ям обличчя 1-2 ступеня та 4 відсотків поверхні тіла.

14.08.2008За повідомленням ВЗГ УМВСУ в Рівненській області, прес-служби УДАІ в області, прес-служба управління з питань НС та ЦЗН Рівненської ОДА та КВУ



Рівне-Ракурс №10 від 14.08.2008p. 
На головну сторінку