Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №365 від 10.10.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

Отруїлася сім'я

5 жовтня у Рівному чадним газом отруїлися відразу три члени родини. Дорослі госпіталізовані в Рівненську центральну міську лікарню в стані середньої важкості, а от стан малолітнього Тимофія - важкий. Причина отруєння - несправність газового обладнання.

ноутбуки dell inspiron

Немовля облилося окропом

У хірургічне відділення Зарічненської центральної районної лікарні госпіталізована однорічна Тетянка. Діагноз - термічний опік окропом грудної клітини і підборіддя, стан стабільний. Опіки дитина отримала, виливши на себе окріп.

Вдарилась об рейковий автобус

У травматологічне відділення Дубенської центральної міської лікарні госпіталізована громадянка, 84-річна Анісія, жителька с.Княгинин Дубенського району. Діагноз - забійна рана потилиці, рвані рани лівої кисті, лівої ноги, перелом ребер, стан - важкий. Жінка отримала травми на станції Озерни, вдарившись об залізничний рейковий автобус, який рухався у напрямку з Рівного на Львів.

Загинула під потягом

На залізничному переїзді с.Новомильськ, перегону “Здолбунів-Остріг”, потяг сполученням “Чернівці–Москва” смертельно травмував пенсіонерку, жительку села Новомильськ, Здолбунівського району.

Скажена лисиця покусала курку

У с.Озерне Володимирецького району на подвір’я місцевої жительки забігла лисиця та покусала курку. Лисицю застрелили і цього ж дня про випадок повідомили службу ветеринарної медицини району. Експертиза встановила захворювання тварини на сказ.

Розкрадають електромережі

З повітряних ліній електропередач в селі Нетреба Володимирецького району невідомі особи викрали понад 2750 метрів алюмінієвого дроту та 29 дерев’яних електроопор, а з лінії електрозв’язку в селі Здовбиця Здолбунівського району - 35 метрів кабелю.

Головне управління МНС України

в Рівненській області

10.10.2008



Рівне-Ракурс №10 від 10.10.2008p. 
На головну сторінку