Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №367 від 23.10.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Актуально

Віктор Колесник: “Місто потребує на посаді мера саме господарника, а не політика”.

Віктор Колесник іде на вибори

Список кандидатів на посаду міського голови Рівного остаточно визначився у понеділок. Одним із останніх, за часом реєстрації, але далеко на за вагою у суспільстві і за шансами здобути посаду міського голови Рівного, виявився багаторічний керівник підприємства “Рівнеазот” Віктор КОЛЕСНИК.

Подавши документи та більше тисячі підписів рівнян у свою підтримку, пан Віктор провів міні-брифінг для журналістів.

- Громадська ініціатива “За Європейське місто”, що організувала збір підписів та опитування рівнян, звернулася до мене з проханням зареєструватися кандидатом на посаду міського голови, - повідомив пан Колесник.

Свою реєстрацію кандидатом на посаду мера Віктор Колесник пояснив тим, що перед прийняттям цього дуже важливого рішення він мав можливість ознайомитися з думками рівнян та питаннями, які найбільше турбують жителів обласного центру.

- Ми опитали 16200 людей і вони ділилися найгострішими проблемами своєї сім’ї, під’їзду, будинку. Це просто величезний перелік різнопланових проблем, які, у першу чергу, турбують рівнян. Вирішенням саме цих найболючіших проблем має зайнятися новообраний міський голова.

Свою досить довгу відсутність в інформаційному просторі після звільнення з посади гендиректора “Рівнеазоту” пан Віктор пояснив так:

- Я хочу нагадати вам події 2000-2001 років, коли “Азот” боровся за приватизацію в інтересах трудового колективу. Ви всі пам’ятаєте ті тривожні дні баталії… Ми дійсно хотіли приватизувати частку державного майна в інтересах працюючих на “Азоті” громадян міста, але, на жаль, тоді ми програли, тому що наші погляди з обласною владою, облдержадміністрацією не співпадали... З того часу я політикою не займався, а кадрові рішення у нас часто приймаються за політичною ознакою. Василь Червоній і Віктор Матчук, що у свій час були головами облдержадміністрації, на роботу мене не запрошували, хоча я у 42 роки став Заслуженим працівником промисловості України, керував шеститисячним підприємством, але тогочасні керівники області не вважали за потрібне залучати мене до роботи. Зараз, у зв’язку з достроковими виборами, я вважаю, що прийшов час показати себе як умілого господарника, адже місто потребує на посаді мера саме господарника, а не політика.

23.10.2008Петро КУЗЬМУК



Рівне-Ракурс №10 від 23.10.2008p. 
На головну сторінку