Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №368 від 30.10.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Погляд

Кому намисто, а кому – петля на шию!

Кому намисто, а кому – петля на шию!

Виставка карикатур у Рівному

З 21 по 25 жовтня поруч з Чайкіною алеєю, що у Рівному, можна було побачити виставку карикатур просто неба. Цікаві та смішні сюжети із щоденного побутового життя людини, стосунки чоловіка та жінки, глобальні проблеми. Одним словом, тут кожен перехожий міг знайти щось своє!

Як зазначив керівник відділу просування та продажу журналу “Український тиждень” Максим СЕМЕНЧЕНКО, ця виставка проходить в рамках масштабної акції – Фестивалю журналу “Український тиждень”. З вересня по листопад цього року промо-тур пройде в 41 місті України.

Загалом же ми маємо три різні виставки, які одночасно проходять у різних містах України. Загальна кількість карикатур, представлених на них - майже 100 робіт. Над карикатурами працювали 9 провідних карикатуристів: Володимир Казаневський, Олексій Кустовський, Василь Вознюк, Олена Уранова та інші. Здебільшого карикатури присвячені темам “на злобу дня”, хоча є й просто кумедні...

У межах фестивалю в Рівненському кінотеатрі “Ера” також пройшов показ найкращих короткометражних документальних фільмів новітнього українського кіно. Були показані 6 картин на соціальну тематику. Шквал овацій викликали фільми “Клятва” (про підліткове кохання) та “Приблуда” (про безпритульного собаку).

- Нам у Рівному дуже сподобалося, - продовжує Максим Семченко. – Глядачі та слухачі виявилися тут дуже уважними та допитливими. Наступного року обов’язково приїдемо ще! До зустрічі на сторінках журналу “Український тиждень”!

30.10.2008Олена СОНЯХ



Рівне-Ракурс №10 від 30.10.2008p. 
На головну сторінку