Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №370 від 13.11.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Точка зору

Яким повинен бути міський голова?

Лише почуття патріотизму та національної гордості повинні бути пріоритетними в характері міського голови Рівного. У цьому переконані лідери міської організації Громадянської партії “Пора”. Оскільки вибори мера є дочасними, “Пора” прийняла рішення не висувати свого кандидата на посаду міського голови, хоча й там переконані, що мають чималі шанси на перемогу. Проте ця політична сила готова підтримати найдостойнішого з-поміж кандидатів, якщо той публічно, до виборів, підтвердить, що у випадку його обрання міським головою він виконає всі її вимоги.

Як розповів голова міської організації ГП ”Пора” Олександр МАШЛАЙ, найболючішою про-блемою у міськвиконкомі наразі є кадрове питання. Тож новообраний мер повинен провести ротацію та оновлення кадрів. У виконавчій владі не повинно бути жодного депутата будь-якого рівня. Також “Пора” акцентує на тому, що міський голова мусить мати не більше двох заступників: перший - з загальних питань та другий - головний інженер міста.

Новий мер повинен, у першу чергу, розпочати покращення стану доріг в місті з капітального ремонту шляху, який веде до міського кладовища, а потім вже братися за інші вулиці. Чималу увагу приділяє “Пора” будівництву соціального житла, тож і вимагає щороку зводити та здавати в експлуатацію за кошти міського бюджету не менше 24 квартир.

За словами Сергія ПАН-ДРАКА, члена політради міської організації ГП “Пора”, одразу після виборів мера необхідно створити громадянський контроль над відповідними сферами діяльності в місті та сприяти його ефективній роботі.

Лідери “Пори” також заявляють, що одним із вірогідних кандидатів на посаду міського голови, якого вони підтримають за умови прийняття ним вищевикладених вимог, може стати Володимир ХОМКО.

13.11.2008Оксана БУРА



Рівне-Ракурс №10 від 13.11.2008p. 
На головну сторінку