Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №377 від 30.12.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Таке життя

Свекор зарубав невістку

У народі кажуть: “Невістка - чужа кістка”… Тому між свекрами та невістками нерідко виникають конфлікти. Під час однієї з таких суперечок трагічно обірвалося життя 24-річної жительки селища Оржів Рівненського району Людмили. Жінка не встигла насолодитися ані роллю матері, ані коханої дружини. Її знайшли із проламаною головою у власному будинку.

Як повідомив перший заступник начальника УМВС України в Рівненській області Анатолій БУЖА-НСЬКИЙ, який особисто виїжджав на місце скоєння злочину, при огляді тіла Людмили було виявлено численні рубані рани на її голові, від яких, за висновком судмедексперта, й настала смерть. Життя молодої жінки обірвалося в будинку, де вона мешкала із дворічною дитиною та своїм свекром. Коли правоохоронці опитали сусідів, то встановили, що саме останній причетний до нелюдського злочину. Тим паче, свекор - 61-річний Микола - не опирався. Він, зокрема, зізнався, що під час сварки на побутовому ґрунті узяв сокиру й почав бити нею невістку. А коли молода жінка припинила подавати ознаки життя, пішов до сусідів та усе їм розповів. Там і чекав на приїзд міліції, яку викликали односельці.

- За словами Анатолія Степановича, за місцем проживання Микола харак-теризувався негативно - зловживав спиртними напоями та часто поводився неадекватно, хоча раніше й не мав проблем із Законом - розповідає Марина НО-НКА з ВГЗ УМВСУ. - Що конкретно стало причиною сварки між чоловіком і молодою дружиною його сина, з’ясовують правоохоронці. Наразі вони вилучили сокиру, яка була знаряддям убивства. Також достеменно відомо, що підозрюваний на момент скоєння злочину перебував у нетверезому стані - це підтвердили й особи, які з ним чаркували напередодні. За даним фактом порушена кримінальна справа за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України, Миколу затримали, він дає покази. Тривають слідчі дії.

Після приїзду слідчо-оперативно групи дворічну дитину Людмили зі злощасного будинку забрали сусіди. Під час убивства мами, а саме - близько четвертої години ночі 23 грудня, крихітка перебувала в оселі. Щоправда, через юний вік навряд чи усвідомлювала, яке жахіття спіткало її родину.

Чоловікові загиблої, який був на заробітках у Росії, про те, що сталося, повідомили того ж дня. Почувши приголомшливу звістку, він поспішив додому. Кілька років тому в ДТП загинула його матір, а тепер не стало і дружини, яку відправив на той світ рідний батько…

30.12.2008Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 30.12.2008p. 
На головну сторінку