Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №379 від 15.01.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Коротко

Розв’язав бійку вбивством

4 січня 2009 року прокуратура Рівненської області порушила кримінальну справу за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (навмисне вбивство) проти інспектора ДАІ. Інспектор обвинувачується у вбивстві 23-річного хлопця. Слідство триває, тому деталі цього злочину не розголошуються. За неофіційними даними, працівник ДАІ втрутився у бійку і вирішив зупинити нападників за допомогою зброї. Постріл у спину забрав життя 23-річного хлопця.

Педофіл помер у СІЗО

При поки що невстановлених обставинах у Рівненському СІЗО помер підозрюваний. Той самий, що нещодавно зізнався у зґвалтуванні та вбивстві 8-річної Марійки, яку мертвою знайшли у ліфті власного будинку. Причину смерті чоловіка встановлюють експерти. Подейкують, що піти з життя йому “допомогли”, адже за ґратами подібні злочини не вітаються.

За рейдерство - за грати

- За фактом замаху на захоплення приміщення Федерації профспілок в області прокуратура м.Рівне порушила кримінальну справу. Для проведення досудового слідства справа скерована в МВ УМВС України в області. Хід слідства контролюється органами прокуратури.

Нагадаємо, що в листопаді 2008 року група невідомих осіб здійснила спробу захопити будинок Федерації профспілок в області.

Ловити рибу краще на землі

З початку 2009 року на водоймах України потонуло вже троє громадян. Проте ця цифра була б значно більшою, якби не професійні та оперативні дії співробітників МНС, завдяки яким вдалося врятувати 39 осіб.

Головною небезпекою під час зимової риболовлі є можливість провалитися під лід, отримати обмороження, замерзнути в крижаній воді. Разом із тим, зимова риболовля для багатьох залишається одним із найулюбленіших і в той же час екстремальних видів проведення дозвілля.

15.01.2009За матеріалами прес-служби обласної прокуратури, ВГЗ УМВСУ в Рівненській області, ГУ МНС у області



Рівне-Ракурс №10 від 15.01.2009p. 
На головну сторінку