Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №392 від 16.04.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Напередодні свята

Писанки виростуть на деревах

Писанки виростуть на деревах

До Великодніх свят дерева в центральній частині Рівного, від Свято-Воскресенського до Свято-Покровського собору, прикрашатимуть розмальованими вручну писанками.

Такого роду акція проводиться в місті та й в Україні вперше, вона носить назву “Особливі пасхальні дерева”. Ініціатор заходу та безпосередній учасник акції заступник міського голови Рівного Галина КУЛЬЧИНСЬКА (на фото) розповіла про основний зміст даного проекту. “Ідеологія акції проста: подарувати рівнянам радість на свята. І зроблять це нам діти - особливі діти”, - на емоціях говорить пані Галина.

На базі Центру ранньої реабілітації та соціальної адаптації дітей з особливими потребами “Пагінець”, в рамках Великодньої акції пройшов майстер-клас “Творча майстерня” із розмальовування писанок. Спробували себе у ролі митця по розпису яєць керівники області та міста. Так, голова облдержадміністрації Віктор МАТЧУК захоплено розписував символічні писанки, і з цього приводу навіть пожартував: “Це вам не розпорядження підписувати, тут думати треба”.

Жителі Рівного побачать роботу діток в післяобідню пору суботнього дня, до того часу на міських кленах милуватимуть око більше тисячі унікальних картин, зроблених дитячими руками.

16.04.2009Алла БІДЮК



Рівне-Ракурс №10 від 16.04.2009p. 
На головну сторінку