Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №393 від 23.04.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Кредит довіри зростає

Зарплати і пенсії – всупереч кризі

Уряд з усіх сил бореться за те, щоб працівники бюджетної сфери без затримок одержували зарплатню, а пенсіонери – пенсію

На сьогодні заборгованості по зарплатні в бюджетних установах немає. Про це заявила Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко на засіданні Кабінету Міністрів. “Уряд не скоротив жодної людини ні на державних підприємствах, ні в бюджетних установах. І не зменшував заробітні плати, хоча Кабміну досягати таких результатів в умовах кризи дуже й дуже важко”, – зауважила вона.

Водночас, прем’єр роз’яснила, що уряд не відповідає за виплату заробітної плати на приватних підприємствах. “За це перед Генеральною прокуратурою відповідають приватні власники й директори приватних підприємств. Кабмін несе відповідальність за виплату заробітної плати на державних підприємствах і в бюджетних установах”, – зауважила Юлія Тимошенко.

Керівник уряду також проінформувала, що в березні цього року доходи Державного бюджету України та доходи Пенсійного фонду було перевиконано. За її словами, все це дозволяє здійснювати своєчасну виплату пенсії та заробітних плат працівникам бюджетної сфери.

“Робота, яку ведуть спільно всі міністри, Держказначейство, Державна податкова адміністрація, Держмитниця, Пенсійний фонд, завершилася в березні успішно – перевиконанням усіх показників”, – наголосила Юлія Тимошенко.

Це, на думку Прем’єр-міністра, свідчить про те, що всупереч кризі й політичному протистоянню пенсії та заробітні плати працівникам бюджетних установ і надалі будуть сплачуватися вчасно.

23.04.2009Інформація КМУ



Рівне-Ракурс №10 від 23.04.2009p. 
На головну сторінку