Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №395 від 07.05.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Спідвей

Рівненське дербі

Рівненське дербі

Чи не вперше на гаревій доріжці рівненського мототреку у протистоянні зійшлися два місцеві клуби.

У рамках Української ліги спідвею за перемогу боролися “Ураган” Володимира Трофімова та “Каскад”.

“Ураган” - “Каскад” - 39:48.

“Ураган”: Корольов (16 пунктів), Полюхович (8), Юзепчук (0), Трофімов (2), Гіруцький (9), Огороднік (4).

“Каскад”: Бондаренко (14 пунктів), Бородай (9), Колодій молодший (0), Р. Іванов (11), Колодій старший (11), Онешко (3).

Принциповість та впертий характер рівненського дербі підтвердили уже стартові чотири заїзди гонки, що завершилися з однаковим рахунком - 3:3.

За рахунку - 12:12 Гіруцький та Полюхович продемонстрували чудову командну їзду на доріжці і вивели вперед “Ураган” у п’ятому заїзді - 17:13.

У “Каскаду” знайшлася гідна відповідь. Команда виграла чотири старти поспіль (двічі першим на фініші опинявся Роман Іванов) і перевернула ситуацію “з ніг на голову”. Тепер рахунок був уже на користь “каскадівців” - 29:25.

Здавалося, усе вирішилося після десятого заїзду, коли Ілля Бондаренко та Олександр Бородай здобули п’ять пунктів на двох і збільшили відрив від суперника - 34:26.

Проте “Ураган” одразу ж використав правило “джокера”, яким став Корольов. Упродовж гонки Андрій довів, що є найсильнішим гонщиком у складах обох колективів. Не підвів він і цього разу. Корольов фінішував першим і разом із Ярославом Полюховичем приніс “ураганівцям” сім пунктів за заїзд, скоротивши тим самим відрив у рахунку - 33:36.

І все ж у вирішальний момент гонки сильнішим виявився “Каскад”. Номінальні гості зустрічі виграли два заїзди із трьох заключних і довели гонку до перемоги.

Нагадаємо, що “Ураган” програв уже вдруге у сезоні. У першій гонці чемпіонату клуб Володимира Трофімова програв “Шахтарю” у Червонограді - 29:57.

Після двох стартових гонок сезону можна підбити й певні підсумки. Отже, найрезультативнішим гонщиком наразі є “шахтар” Карпов. Андрій здобув перемоги в усіх шести заїздах гонки проти “Урагана”.

Замикають топ-трійку Ілля Бондаренко (“Каскад”) та Кястас Пуоджукс (“Шахтар”). Кращим юніором наразі також є гонщик червоноградської команди - Володимир Тейгел.

Після звітної зустрічі із “Ураганом” “Каскад” вирушив до Польщі на гонку-відповідь із “Колеяжем” з Ополє.

Як і у Рівному, матч завершився перемогою української команди - 48:41. Тринадцять пунктів здобув Олександр Бородай, одинадцять очок до свого активу записав Данило Іванов.

07.05.2009Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 07.05.2009p. 
На головну сторінку