Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №395 від 07.05.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#На дорозі

Вартість порції адреналіну встановить суд

У селищі Зоря Рівненського району прилад вимірювання швидкості зафіксував, що “Тойота” “летить” по населеному пункту зі швидкістю 125 кілометрів за годину.

Вимогу про зупинку водій цинічно проігнорував: збільшивши швидкість, він почав тікати. Порушуючи всі вимоги правил дорожнього руху, “Тойота” неодноразово створювала аварійні ситуації, а водії, що рухалися назустріч, мусили екстрено приймати крайнє праве положення та зупинятися.

На радіохвилі ДАІ пролунала вказівка перехопити автомобіля-порушника. Вже за декілька хвилин на перехресті вулиць Млинівська - Кн.Володимира рух транспорту перекрили двома автомобілями ДАІ.

Невдовзі на горизонті з-за рогу вулиці Млинівської з’явилося темне авто. Блоковане з усіх сторін, воно завмерло на розпеченому асфальті. Вже за мить з салону автомобіля вийшло два молодики і передали інспекторам документи для перевірки. На здивування правоохоронців, водій “Тойоти” був без жодних ознак сп’яніння. Поверховий огляд авта та перевірка його по базі ДАІ теж не дали відповіді на запитання - чому ж “Тойота” втікала?

Все, що зміг пояснити 21-річний водій, це те, що він побачив працівників ДАІ, та, поглянувши на спідометр свого автомобіля, зрозумів, що перевищив допустиму швидкість руху. Таким чином водій намагався уникнути адміністративної відповідальності. Віталій пояснив, що, втікаючи від працівників ДАІ, він хотів отримати порцію адреналіну - і це йому вдалося.

07.05.2009Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 07.05.2009p. 
На головну сторінку