Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №396 від 14.05.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Нововведення

Не задоволені якістю комунальних послуг? Йдіть до інспектора

Гроза всіх комунальників з’явилася в нашій області. Новостворену житлово-комунальну інспекцію разом із його керівником нещодавно представили у Рівному. Відтепер інспекція ставить перед собою основне завдання - захистити права споживачів комунальних послуг. Перш за все, контролю підлягатиме робота усіх, без винятку, ЖКП, а також водо- та теплопостачальних підприємств.

Керівника нової структури в області представив перший заступник начальника Державної житлово-комунальної інспекції Володимир КІРЮШИН, який зазначив: “Роботи багато, але пересічний споживач повинен бути впевненим, що ця інспекція не буде залишатися осторонь, і не просто контролюватиме, а твердо стоятиме на боці споживача”. При необхідності, як повідомив пан Володимир, якщо виявлятимуться грубі порушення, то працівники установи звертатимуться за допомогою до прокуратури.

Очолюватиме інспекцію в області Анатолій СТОЛЯРЧУК. “Усі люди чекають на якісне подання гарячої води та тепла, за які вони платять, і тому ми, у свою чергу, будемо проводити суворий контроль над усіма ЖКП, щоб вони вчасно і якісно надавали всі послуги”, - заявив пан Столярчук.

Наразі штат робітників інспекції нараховує лише одну особу - її очільника, але жителі міста можуть бути впевненими у тому, що житлово-комунальна інспекція стане дієвим інструментом державного та народного контролю за якістю житлово-комунальних послуг не тільки на словах, а й на ділі.

14.05.2009Алла БІДЮК



Рівне-Ракурс №10 від 14.05.2009p. 
На головну сторінку