Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №397 від 21.05.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Подія

Обласні депутати хочуть землю… для медиків

Звернутися до міського голови Рівного Володимира Хомка мають намір обласні та міські депутати-медики. Вони прохатимуть виділити в межах обласного центру дві земельні ділянки для будівництва кооперативного житла для медпрацівників та фармацевтів, які працюють у Рівному.

Відповідну рекомендацію озвучила депутат обласної ради Віра Кобилянська на спільному засіданні постійних комісій обласної та міської рад з питань охорони здоров’я, материнства та дитинства, яке відбулося напередодні на базі центральної міської лікарні.

Крім того, у своєму зверненні депутати-медики проситимуть міського голову Рівного посприяти у виділенні землі рівненським медпрацівникам і під приватну забудову. “Вважаю, що рівненські депутати нам не відмовлять і знайдуть 2 гектари землі для тих, хто щодня лікує їх, їхніх рідних та загалом понад 250 тисяч рівнян”, - зазначила голова профільної комісії облради Віра КОБИЛЯНСЬКА. На що заступник міського голови Рівного Олексій ХМИЛЕЦЬКИЙ додав, що варто також звернутися й до голови обласної ради Олександра ДАНИЛЬЧУКА. “Гадаю, не варто обмежуватися лише землями, які належать Рівному. У нас є вільні земельні ділянки з боку Тинного, Обарова, Шпанова та інших “кордонів” міста. Тож логічно, щоб голова обласної ради попросив голів районів, яким ці землі належать, аби вони також “не поскупилися”, - вніс пропозицію Олексій Хмилецький.

21.05.2009Про це повідомили з прес-служби облради



Рівне-Ракурс №10 від 21.05.2009p. 
На головну сторінку