Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №399 від 04.06.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Отакої!

Приховав оборудку - опинився в лікарні

Приховав оборудку - опинився в лікарні

Старенька облуплена хатина в Костополі стала притулком для 23-річного Романа та 36-річного Едуарда. Чим заробляли на життя ці двоє чоловіків, поки що достеменно невідомо, але посварилися вони саме через гроші. Роман продав річ, яка належала Едуардові. А от вирученим молодик зі старшим приятелем вирішив не ділитися... і невдовзі опинився з численними ножовими пораненнями у лікарні.

- 22 травня о п’ятій годині ранку до чергової частини Костопільського райвідділу міліції з центральної районної лікарні надійшло повідомлення про чоловіка, який потрапив туди з проникаючими тілесними ушкодженнями, - розповідає начальник Костопільського РВ УМВС Степан РУБЕЛЬ. - Згдом затримали й того, хто понівечив потерпілого. На даний час Едуард затриманий, знаряддя злочину також вилучене. За фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень порушена кримінальна справа за ч.1 ст.121 ККУ, проводиться досудове слідство.

- Правоохоронцям наразі відомо, що підозрюваний вже мав проблеми із законом через крадіжки та вживання наркотичних засобів, - розповідають спеціалісти ВЗГ УМВС. - Після сутички з Романом він втік до обласного центру, де переховувався у знайомих. Там його і розшукали працівники Костопільського райвідділу міліції. Чоловік невдовзі вказав на місце, де викинув знаряддя скоєння злочину - ніж, яким порізав приятеля. До речі, останнього лікарі прооперували, наразі його стан - задовільний.

04.06.2009Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 04.06.2009p. 
На головну сторінку