Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №401 від 18.06.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Коротко

І наостанок - поразка

Тринадцятим завершив черговий сезон у другій лізі чемпіонату України з футболу “Верес”.

“Динамо” - “Верес” - 1:0 (1:0).

“Динамо”: Козіброда - Балицький, Яремчук, Якубовський, Сергеєв, Шолін, Рева, Лемішевський (Горбієвський, 62), Слободян (Грищук, 56), Колесников (Нікітін, 75), Дітковський (Муравський, 90).

“Верес”: Печинський - Гергелюк, Кінах (Полончук, 66), Гаврилюк, Колаковський, Козлюк (Мозеров, 81), Мельничук, Назаренко, Новак, Тивончук (Любар, 55), Сергійчук (Хлібович, 64).

Гол: Колесников (26).

Попередження: Рева (66) - Назаренко (27).

Вилучення: Печинський (81).

У складі господарів поля вперше проти своїх екс-партнерів грав Василь Козіброда, який перебрався до Хмельницького взимку.

Гра розпочалася за деякої переваги рівнян. Проте дуже швидко гості контроль над перебігом подій у матчі втратили і пропустили гол. Олексій Колесников опинився віч-на-віч із Печинським і легко переграв голкіпера, пробивши точно у кут воріт – 1:0.

У другій половині зустрічі Верес мав зрівнювати рахунок. На шляху м’яча після удару Козлюка стала стійка, а Сергійчук із кількох метрів пробив над перекладиною.

Завершували поєдинок підопічні Миколи Філіна взагалі в меншості. Печинський, зриваючи контратаку суперників, зіграв рукою за межами карного майданчика і побачив перед собою червону картку.

У чемпіонаті, що завершився, “Верес” здобув одинадцять перемог і шість “нічиїх”. Ще п’ятнадцять разів наша команда залишала поле переможеною.

Головним лихом “Вереса” стала атака. За весь сезон команда забила двадцять чотири голи, що є третім найгіршим показником у лізі.

Окреслилося тріо лідерів

“Случ”, “Ізотоп” та “Славія” тікають у відрив від конкурентів у боротьбі за медалі. У восьмому турі чемпіонату області з футболу серед команд першої ліги усі три команди здобули чергові перемоги.

“Ізотоп-РАЕС” вдома переграв “Маяк” - 2:0, “Случ” з таким же рахунком розібрався із “Хіміком”, а “Славія” переграла “Штурм-Верес-2” - 2:1.

У інших поєдинках туру “ОДЕК” в гостях мінімально переміг “Гощу-АМАКО” - 1:0, “Волинь-Цемент” розгромив “Варіант” - 4:1, а “Сокіл” у Радивилові поступився ФК “Вельбівно” - 1:3.

Лідирувати у чемпіонаті продовжує березнівський “Случ” (20 очок).

Мотокрос відроджується

Мотоклуб “Кристал” з Острога став переможцем відкритого міжобласного турніру з мотокросу на Кубок ветеранів мотоспорту Рівненщини, що відбувся у селі Могиляни Острозького району.

У командному заліку переможцем турніру став острозький мотоклуб “Кристал”, на другому місці - команда Ковельської технічної школи (Волинська область), на третьому - корецька “Фортуна-Рейсинг”.

18.06.2009Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 18.06.2009p. 
На головну сторінку