Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №401 від 18.06.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Доброчинність

“Мрія у серці”

“Мрія у серці”

Благодійна акція під такою назвою відбулася у кіноцентрі “Ера” за сприяння продюсерського центру “Стандарт” та володарки титулу “Перлина Рівного” Анни Бікус.

Суть заходу полягала у доброчинному аукціоні, кошти від якого були скеровані до притулку для дітей.

Упродовж тижня Анна Бікус та інші учасниці минулорічного конкурсу “Перлина Рівного” навідувалися до притулку, де разом із дітьми творили маленькі шедеври мистецтва - розфарбовували тарілочки та дощечки.

Згодом усі дитячі вироби можна було придбати на виставці-продажу за суму від двадцяти п’яти до п’ятидесяти гривень. Найкращі ж шість творів стали лотами доброчинного аукціону.

Сам аукціон відбувся у вигляді концерту. До і після продажу лотів зі сцени свої пісні глядачам дарувала талановита співачка Марія Сморчкова, а танці - ансамбль ПДМ “Грація”.

Одним із найактивніших учасників торгів був вокаліст гурту “От Вінта” Юрко Журавель.

До слова, аукціон пройшов досить успішно. Бажаючих придбати витвори дитячих рук виявилося чимало і всі вони були готові викласти немалі гроші.

Так, найдорожчий, як виявилося, лот аукціону - дощечка із зображенням черепашки - вартував своєму новому господарю двохсот шестидесяти гривень. Усього ж за шість лотів організатори отримали та передали до притулку майже тисячу гривень.

Розповідає ініціатор доброчинної акції, володарка титулу “Перлина Рівного-2008”, Анна БІКУС: “Давно мала на меті здійснити щось подібне. Адже не слід забувати, що дівчата повинні не лише гарно виглядати зі сцени, а й творити добро! Ми із задоволенням працювали з дітками упродовж тижня і тепер усі ці роботи представлені широкій публіці, а найкращі твори будуть продані з аукціону. Доброчинність - дуже важлива частина життя кожної людини, впевнена, що і надалі працюватиму у цьому напрямку”.

Заступник директора з виховної роботи притулку для дітей служби у справах дітей РОДА, Галина ПАНАСЮК: “Подібна акція відбувається вперше, але, усі ми сподіваємося - не востаннє. Дітки справді зацікавилися, відчули тягу до добра, до натхнення, до прекрасного. Вони відчули увагу зі сторони, відчули себе потрібними. Увесь минулий тиждень ми працювали разом, із радістю та любов’ю у серці”.

18.06.2009Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 18.06.2009p. 
На головну сторінку