Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №402 від 26.06.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Бейсбол

Треті в Україні

Нарешті це сталося. Дитяча бейсбольна ліга завітала і до Рівного. Вперше український етап престижних всесвітніх дитячих бейсбольних змагань для юних спортсменів 1996 року народження та молодших відбувся у нашому місті.

До слова, в Україні цей чемпіонат пройшов уже вдесяте.

Головного організатора турніру “Little League” в Україні, Василя Тараска, повністю задовольнили умови проведення матчів та проживання спортсменів, які запропонувало Рівне.

Всі учасники турніру мали хороші умови для проживання та відпочинку, а також для проведення тренувань. Крім того, міське управління у справах сім’ї, молоді та спорту посприяло тому, аби гості Рівного відвідали екскурсійну програму міста.

Участь у чемпіонаті взяли збірні команди шести областей держави: Львівської, Черкаської, Донецької, Кіровоградської, Рівненської та автономної республіки Крим.

Всі учасники змагань були розділені на дві підгрупи, переможці яких і розіграли золоті нагороди у фіналі.

Обігравши у першому матчі команду Черкащини - 10:0, рівняни поступилися у наступній грі збірній Кіровоградської області - 9:14 і до фіналу не потрапили.

Натомість наші юні бейсболісти зуміли вибороти почесні бронзові нагороди у поєдинку за третє місце із командою Львівської області - 18:6.

Кращим гравцем команди Рівненщини було визнано Тимофія Червука.

Фінальна зустріч виявилася напрочуд видовищною. У впертій боротьбі команда Кіровоградської області переграла автономну республіку Крим - 4:2.

Тепер саме кіровоградські бейсболісти представлятимуть Україну у всеєвропейському фіналі, що незабаром відбудеться у місті Кутно (Польща).

26.06.2009Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 26.06.2009p. 
На головну сторінку