Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №403 від 01.07.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Отакої!

На Голубєва вчинили замах?

На Голубєва вчинили замах?

Неприємною новиною стала інформація про те, що один із наших колег, а саме - головний редактор ВД “ОГО” Віталій Голубєв, опинився у лікарні. Його побили просто на вулиці, біля виходу з парку ім.Т.Шевченка, що навпроти міліції.

Ввечері 28 червня, по дорозі з роботи, Віталій вирішив присісти на лавочці, аби зателефонувати у справі. Раптом до нього підскочило троє молодих хлопців. “Діставай усе, що є”, - загрозливо сказав один, і Віталій віддав сумку з кредитними картками та посвідченням журналіста, вийняв із кишені гроші та мобільний телефон. Але нападникам виявилося цього замало, і зав’язалася бійка. Вирвавшись від хуліганів, Віталій, перебуваючи у шоковому стані, побіг не до відділення міліції, що було поруч, а в центр міста. Там, поблизу “Еко-маркету”, він звернувся до таксистів з проханням відвезти його до правоохоронців. Двоє таксистів, побачивши сильно побитого, ще й у крові чоловіка, відмовилися надати послуги, і нехай це залишиться на їхній совісті. Ледь-ледь вдалося вмовити третього, який і доставив колегу до міськвідділку. Після подання заяви Віталія госпіталізували до нейрохірургічного відділення Рівненської міської лікарні. Діагноз - струс головного мозку та забої.

- Не можна говорити однозначно, що цей напад пов’язаний з моєю професійною діяльністю, - говорить потерпілий. - Однак це не виключено.

Редакція “РР” бажає Віталію швидкого одужання.

01.07.2009Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 01.07.2009p. 
На головну сторінку