Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №404 від 09.07.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівного

Міліція діє через ЖЕКи

Начальники ЖЕКів отримали від рівненських міліціонерів інформаційні матеріали: “Як уберегтися від кишенькового злодія” та “Рекомендації, за допомогою яких можна вберегти гаманці, телефони й сумочки”. За попереднім домовленням, листівки мають потрапити до рук мешканців міста.

Спільними зусиллями правоохоронці та працівники ЖЕКів мають вирішити ряд нагальних для міста проблем: несанкціоновані сміттєзвалища, вчасна оплата за житло, стан інфраструктури, самовільне захоплення землі.

У Рівному відкрили “Українську платформу”

Обласний штаб політичної партії “Українська платформа” нещодавно презентували у місті. Головою Рівненського обласного осередку партії став Микола Федоришин. На відкриття приїхав народний депутат України Павло Жебрівський, лідер вищезгаданої політичної сили. Як стало відомо, в інших районах області також вже розпочалося формування подібних осередків.

У місті з’явиться медвитверезник

Міська влада шукає приміщення на облаштування нового медвитверезника. Попередньо відомо, що він з’явиться у Рівному вже у наступному році.

Діагностичний відчинив двері

Дві години поспіль у приміщенні Рівненського обласного клінічного лікувально-діагностичного центру ім.В.Поліщука проходив День відкритих дверей для працівників ЗМІ. У такий спосіб адміністрація закладу вирішила розширити зв’язки з громадськістю міста.

Високовольтний підписав контракт

Концерн “Високовольтний со-юз” і ВАТ “ЕК “Дніпрообленерго” підписали контракт на виготовлення і постачання 53-х вакуумних вимикачів серій ВР0 і ВР1. Устаткування “Високовольтного” буде використане для реконструкції розподільчих підстанцій.

Живемо з підприємців

Державна податкова інспекція у місті Рівне наповнила міський бюджет на 103,6 відсотка, або на понад 138,7 мільйона гривень.

Основними джерелами наповнення бюджету міста є податок з доходів фізичних осіб - понад 70 відсотків. За рахунок сплати єдиного податку суб’єктами малого підприємництва до скарбнички надійшло майже 8,3 мільйона гривень, за рахунок сплати податку на землю - 16,4 мільйона гривень. Місцеві податки та збори становлять понад 3,8 мільйона гривень. Податок з власників транспортних засобів наповнив казну Рівного 4,7 мільйона гривень.

“Рівненський край” Олександра Харвата

У середу в Рівненському краєзнавчому музеї відбулася презентація нового фотоальбому відомого фотомитця, члена Національної спілки фотохудожників України Олександра Харвата “Рівненський край”. Представлені фотосвітлини дають змогу познайомитися з неповторними краєвидами та історичними пам’ятками Рівненщини.

09.07.2009Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 09.07.2009p. 
На головну сторінку