Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №405 від 16.07.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Заклик

“Інтер” перейшов межу

В уряді та фракції БЮТ переконані, що складно знайти канал з сильнішою антиукраїнською пропагандою, ніж “Інтер”

У Блоці Юлії Тимошенко закликають усіх громадян України не вірити телеканалу “Інтер”. Відповідну заяву фракції нещодавно оприлюднила прес-служба блоку. У БЮТ зазначили, що в одному з останніх недільних ефірів на телеканалі “Інтер”, “який контролюється власником “РосУкрЕнерго” Дмитром Фірташем, був розіграний безпрецедентний істеричний шабаш, спрямований проти уряду та України”.

“Такої несамовитої ненависті й люті до української держави, до Прем’єр-міністра, до всього українського не було продемонстровано ніким і ніколи за всі роки незалежності України. У пересічної людини подібні трансляції можуть викликати справжній шок”, - йдеться у заяві БЮТ. У блоці також нагадали, що саме уряд Юлії Тимошенко в безкомпромісній боротьбі усунув Дмитра Фірташа від тіньового газового бізнесу та непрозорих надприбутків.

І саме тому він сьогодні “кидає в бій свої останні резерви та ресурси, “щоб за будь-яку ціну знищити уряд, створити в країні хаос і напругу, викликати в людей зневіру та розчарування і на цій хвилі повернутися до корупційних і тіньових схем”.

Бютівці констатують, що нині канал “Інтер” фактично став рупором антиурядових сил. Отже, він несе загрозу національним інтересам України, а журналісти, які працюють на “Інтері”, змушені робити це під загрозою втрати роботи та за умов жорсткої цензури.

16.07.2009Григорій ДЕСЯТИННИЙ



Рівне-Ракурс №10 від 16.07.2009p. 
На головну сторінку