Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №405 від 16.07.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Позиція

Янукович визнав, що Яценюк - його соратник

Керівнику Партії регіонів до вподоби, що лідер “Фронту змін” сповідує... однакові з ним принципи

Віктор Янукович схвалює зростання амбіцій Арсенія Яценюка. Відповідаючи на питання в ефірі каналу ICTV, чи можливе його об’єднання з Арсенієм Яценюком після президентських виборів, лідер Партії регіонів заявив, що з повагою ставиться до політиків, які “сповідують однакові з нами принципи”.

“Що можна сказати про Яценюка? Він на моїх очах виріс. Ми будемо завжди підтримувати підростаючу молодь”, - сказав лідер Партії регіонів про Арсенія Яценюка.

Як відомо, за часів першого прем’єрства Віктора Федоровича, Яценюка було призначено на посаду керівника Національного банку, а пізніше Арсеній Петрович працював міністром у другому уряді Януковича. Як і регіонали, Яценюк не підтримував “помаранчеву революцію”.

Варто також зазначити, що останнім часом Арсеній Петрович дійсно почав сповідувати однакові політичні погляди з Партією регіонів, поступово відмовляючись від ставки на західноукраїнського виборця. Наприклад, Яценюк не підтримує визнання воїнів ОУН-УПА, виступає за поширення російської мови та збільшення прав Кримської автономії. Лідер “Фронту змін” вже не підтримує приєднання України до НАТО, а також є прибічником спільного управління українською газотранспортною системою з Росією.

16.07.2009Олексій БУЛГАКОВ (інтернет-огляд)



Рівне-Ракурс №10 від 16.07.2009p. 
На головну сторінку