Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №406 від 23.07.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

Вбив і закопав

14 липня в селі Синів Гощанського району свійський собака покусав господаря. Останній застрелив тварину і закопав. Наступного дня про цей випадок дізналися спеціалісти ветеринарної медицини, які виїхали на місце події, відібрали біоматеріал та направили в Рівненську регіональну обласну державну лабораторію. Експертиза встановила захворювання собаки на сказ.

Фатальний удар

Нещодавно у ДТП на автодорозі “Київ-Чоп” потрапило відразу три автомобілі. Однак, як з’ясувалося, винуватець пригоди був лише один - 24-річний водій автомобіля “Фатін” Юрій, що проживає у Хмельницькій області. Чоловік рухався зі сторони Києва в напрямку Рівне. Не дотримавшись безпечної дистанції, Юрій спершу зіткнувся з автомобілем “CITROEN JUM-PER”, який їхав попереду в попутному напрямку. Після цього водій автомобіля “Фатін” виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з автомобілем “IVECO”, який рухався в зустрічному напрямку.

Внаслідок ДТП до Гощанської ЦРЛ потрапив сам винуватець ДТП та пасажир і водій автомобіля “IVECO”. На жаль, останній від отриманих травм помер у реанімаційному відділенні лікарні.

Відро окропу - на дитину

У травматологічне відділення Березнівської ЦРЛ госпіталізували 2-річну Катерину, жительку села Михалик. Дівчинка отримала термічні опіки верхніх і нижніх кінцівок (до 40 відсотків опіків тіла). Вона перекинула на себе відро з кип’ятком. Після проведення додаткового обстеження потерпіла була переведена в опіковий центр Рівненської обласної лікарні.

Хабар працівнику ДАІ

У Костополі на перехресті вулиць Бурова - Коперніка працівники ДАІ зупинили автомобіль “MAZDA”, яким керував 22-річний Андрій. Хлопець забув пристебнутися паском безпеки. Для того, щоб уникнути адміністративної відповідальності, вирішив піти “легшим” шляхом - намагався дати хабара в розмірі 100 гривень.

Затримали з коноплею

Поблизу Радивилова державтоінспектори зупинили 32-річного місцевого жителя Віктора, який ніс понад 430 грамів рослини, схожої на коноплю. Останню вилучили та направили на дослідження в НДЕКЦ. А у 30-річного мешканця Кузнецовська Віталія дільничні інспектори виявили 300 грамів меленої макової соломки.

Крадіям нічого їсти?

З присадибної ділянки 31-річної жительки села Довговоля Володимирецького району Наталії невідомі викрали картоплю. А з будинку 53-річної жительки села Вовковиї Демидівського району невідомі викрали продукти харчування та 500 доларів США. Зловмисники потрапили до помешкання через вікно.

23.07.2009За матеріалами прес-служби ГУ МНС в Рівненській області, прес-служби УДАІ в Рівненській області ВГЗ УМВС України



Рівне-Ракурс №10 від 23.07.2009p. 
На головну сторінку